Selvännäkijä, auttaja ja parantaja Carita Elo

KATSE TULEVAISUUTEEN / Carita Elo on turvallinen ja luotettava selvännäkijä. Selvännäkijä Carita Elo on energian kanavoija, tulevaisuuteen näkijä ja opastaja nykyhetkessä. Soita kokeneelle selvännäkijälle tästä: 0700 510 76 (2,00 €/min. + pvm)

Selvännäkijänä Carita Elo on ymmärtäväinen ja energiaa antava. Muun muassa näin Caritaa on luonnehdittu asiakkaiden puolelta selvännäkijänä:

” Positiivinen ääni ”

Caritalla on voimakas kyky kanavoida energiaa ihmisille, jotka toivovat pystyvänsä itse paremmin vaikuttamaan omaan tulevaisuuteensa tai heille, jotka kaipaavat energiaa selviytyäkseen nykyhetken tilanteistaan.

” Turvallinen tulkinta ”

Selvänäkijänä Carita ei pelkästään tukeudu ennustuksiin tai tulevaisuuden tulkintoihin, vaan hänet on siunattu moniulotteisemmalla auttajan ja parantajan roolilla tässä maailmassa. Carita on ollut vuosikymmenten varrella häntä lähestyneille sekä myötäeläjä ja tukija, että henkinen ohjaaja ja opastaja.

” Sanoo suoraan myös negatiiviset asiat ”

Kaipasit sitten unien tulkintaa tai opastusta positiiviseen ajatteluun, on vahva valintasi ennustaja ja auttaja Carita Elo.

” Ei yritä venyttää puheluita ”

Olen itsenäinen toimija ja tarjoan kykyjäni käyttöösi puhelimitse. Kokemuksesi on aina henkilökohtainen ja yksilöllinen, turvallisesti ja luotettavasti tarjottuna. Anna minun olla katseesi tulevaisuuteen.

Katso tulevaisuuteen selvännäkijä Caritan kautta, soita: 0700 510 76 (2,00 €/min. + pvm)

Katse tulevaisuuteen,
soita: 0700 510 76 (2,00 €/min. + pvm)