Ennustusta ja selvännäkemistä

KATSE TULEVAISUUTEEN / Carita Elo on selvännäkijä ja ennustaja. Selvännäkeminen, unien tulkinta ja ennustaminen saattavat herättää erilaisia kysymyksiä. Olen koonnut alle muutamia asiakkaiden lähettämiä kysymyksiä vastauksineen. Toimin koko Suomen alueella - lähellä, vain puhelin soiton päässä. Soita siis: 0700 510 76 (2,00 €/min. + pvm)

Kysymyksiä ja vastauksia selvännäkemiseen ja ennustuksiin:

Miten puhelu etenee?

Puhelu etenee kunkin asiakkaan kanssa yksilöllisesti, sillä jokainen puhelu on henkilökohtainen ja kuhunkin tilanteeseen sovitettu. En turhaan pitkitä puheluita, annan kykyni käyttöön mahdollisimman nopeasti, mutta kuitenkin siten, että siitä olisi mahdollisimman monipuolisesti hyötyä asiakkaalleni.

Tulkitsetko myös unia?

Kyllä, olen tulkinnut asiakkaiden unia jo vuosikausia. Minulla on laaja ja luotettu asiakaspiiri, joka toivoo ymmärrystä unissa näkemilleen asioille ja tapahtumille.

Kerrotko myös negatiiviset asiat?

Minusta on tärkeää sanoa asiat suoraan, ja se voi tarkoittaa myös negatiivisten asioiden ääneen sanomista ja niiden läpikäymistä. Kanavoin minuun tukeutuville ihmisille energiaa, jotta mahdollisista ikävistäkin esteistä tai ongelmista ei tulisi heille ylivoimaisen raskaita päästä yli tai muulla tavalla ratkaista niitä.

Soita selvännäkijä Carita Elolle: 0700 510 76 (2,00 €/min. + pvm)

Katse tulevaisuuteen,
soita: 0700 510 76 (2,00 €/min. + pvm)